Demi en Fay observeren Beau, Billy en Johan

Demi en Fay observeren Beau, Billy en Johan

Afgelopen avond was het nog lang gezellig in Utopia. Naast Linda die zich over van alles irriteerde dan. Demi en Fay observeerde hun mede bewoners en dan in het bijzonder Beau, Billy en Johan. Het is ongemakkelijk zegt Fay tegen haar zus Demi. De twee observeren hun drie mede bewoners en laten weten dat ze het gênant vinden om er naar te kijken. Het lijkt erop dat de tweeling Billy ongemakkelijk vindt in de situatie met Johan. Ook bespreken zij het gedrag van Johan en vinden het raar hoe hij op hen reageert. De twee smoezen nog wat met elkaar en lijken zich prima te vermaken met het observeren van andere bewoners. Wat gaat er nog meer gebeuren in de mini samenleving? We komen snel terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:04

    Senna en Demi die aan het smerig dansen zijn , dat is wel leuk om te zien NOT
    En het in de gaten houden van Billy gaat ook vervelen met de tweeling.
    Hoop echt dat de stelletjes uit elkaar gehouden gaan worden

  2. hennie at 11:20

    laten ze maar keer mee helpen met schoonmaken die twins in plaats anderen te bekijken hebben ze thuis dat niet kee gekregen laat fay maar na huis gaan erger me kapit aan die twins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *