Madilia en Linda vinden dat Chipp slijmgedrag vertoont

Madilia en Linda vinden dat Chipp slijmgedrag vertoont

Afgelopen avond smoezen Linda en Madilia over wie Bas naar huis zal sturen. Linda fluistert dat Chipp denkt veilig te zijn, omdat hij samen met Bas veel dingen aan het organiseren is. Madilia knikt. Hij doet alsof hij Bas wil helpen maar hij wil hem gewoon een bepaalde richting in duwen voegt ze eraan toe. Hier is Linda het mee eens. Dit is slijmgedrag gaat Madilia verder. De twee praten verder over de drieling en hoe sterk ze staan en dat Senna nu met Demi ze alleen nog maar sterker maakt. In ieder geval voelt Chipp de bui al hangen volgens Linda en maakt hij zich zorgen dat een van de tweeling weggestuurd zal worden. Maar Linda en Madilia zouden dit op hun beurt totaal niet erg vinden. Ze doen alle drie niks voor de bv benadrukt Linda. Hier kan Madilia haar alleen maar gelijk in geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *