Madilia wil niet meewerken aan de Utopia kalender

Madilia wil niet meewerken aan de Utopia kalender

Op deze nieuwe dag krijgen de bewoners een professionele fotograaf over de vloer om de foto’s voor de Utopia kalender te schieten. Elke maand krijgt een bepaald thema, zo is besloten dat Madilia tussen de materialisten komt te staan. Nu het bijna zover is, heeft Madilia toch zo haar twijfels over deze categorie. Ik heb door jouw kalender moeten huilen zegt Madilia tegen Ivan. En weigert op de foto te gaan als ze onder de categorie materialisten komt te staan. Het wordt gewoon de glamour maand, anders ga ik er niet op benadrukt ze. Ivan vertelt dat hij zijn uiterste best heeft gedaan voor de kalender en vindt dat ze niet zo moet zeuren. Ik voel me te goed voor materialisme. Doe het maar zonder mij maakt ze duidelijk. Zal Madilia echt weigeren mee te werken aan de Utopia kalender?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. mechel at 19:52

  Die meid heeft haar eigen mening en dat mag en Ivan hoeft niets te zeggen over zeuren want hij wilde iemand vermorzelen toen ze 1 verkeerd woordje over hem zeiden ( ruzie met chip )

 2. Anneke at 14:00

  Het is ongelofelijk…hoe Madillia in elkaar zit!!! Ze is alleen maar bezig met zichzelf en roddelen over anderen. Ze doet gewoon niéts anders….!!!!! En zichzelf een beetje in een Queen positie praten, ze is alléén maar lief, gevoelig, denkt altijd aan anderen, meegaand, roddeld nóóit, en is zéker niet materialistisch…….oh god, oh god…wat een zelfkennis. Ik hoop echt, dat je hier op aangesproken wordt door je moeder, want meisje, meisje, wat moet jij nog véél leren. En dat wil straks weer voor de klas..????
  Je komt niet geloofwaardig over hoor!!

 3. kaatje at 13:51

  Wat een tut is het ook. Ze is ontzettend materialistisch. Alleen maar bezig met zichzelf, altijd maar nieuwe schoenen, kleding en eindeloos make-uppen. Er had ook een rubriek roddelen moeten zijn. Kon ze ook voor worden gefotografeerd. Trouwens, wie koopt nu zo`n kalender??? Maar goed, het volk dat daar komt is ook van een bepaalde soort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *