Billy neemt het voor Madilia op die huilt om de Utopia kalender

Billy neemt het voor Madilia op die huilt om de Utopia kalender

Nadat Madilia aan Ivan heeft laten weten dat ze niet bij de materialisten maand van de Utopia kalender wil horen, praat ze erover met Billy. Billy is zelf ook bij deze maand ingedeeld maar lijkt dit niet erg te vinden. En legt aan Madilia uit dat het niet per se een belediging is om een materialist te zijn. Volgens haar betekent het dat je van mooie spullen houdt maar niet dat je deze spullen boven alles uit je leven verkiest. Je moet het met een knipoog bekijken benadrukt ze verder. Maar toch weet ze Madilia niet te overtuigen. Madilia vindt dat er een stempel op haar gedrukt wordt en dat ze zich hier niet fijn bij voelt. Ik vind het gewoon een naaistreek laat ze weten. Billy vindt het jammer dat Madilia het zich zo aantrekt en niet op de kalender wil staan. Plotseling wordt Madilia verdrietig en begint ze te huilen. Billy bekommert zich over haar en laat haar weten dat het niet hoeft als ze zich er echt niet fijn bij voelt.

Na het gesprek met Madilia, besluit Billy naar Ivan te stappen. Ze wil echt niet, ze is verdrietig laat ze aan hem weten. En voegt eraan toe dat het Madilia raakt en alleen op de kalender wil als de naam van de maand wordt veranderd. Ivan besluit dat het dan maar de glamour maand wordt. Linda hoort het gesprek aan en slaakt een diepe zucht. Gisteren kon ze er nog om lachen, wat een diva gedrag zegt ze geïrriteerd. Billy gaat niet in op Linda haar opmerkingen en gaat terug naar Madilia om het goede nieuws van de glamour-maand te vertellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 14:36

    Malidia ga lekker na huis toe kan je daar ook gewoon op je bed leggen en chips eten en je opmaken dat doe je hier ook…Dus DOEI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *