Verklapt Bas aan Ivan wie hij weg gaat sturen uit Utopia?

Verklapt Bas aan Ivan wie hij weg gaat sturen uit Utopia?

De bewoners zijn vandaag allemaal in de ban van de kalender en aangezien het Ivan zijn initiatief is, coördineert hij deze dag. Voordat de fotograaf er is en de shoot echt kan beginnen, neemt Ivan Bas mee naar buiten voor een gesprek. En vraagt of hij misschien mag weten wie Bas naar huis zal gaan sturen. Voor hetzelfde geld is het zo dat diegene vier keer in de kalender voorkomt voegt hij eraan toe. Bas kijkt hem verbaasd aan. Jij wil nu de kalender gebruiken om erachter te komen wie ik naar huis ga sturen lacht hij. Daarna pakt hij het blaadje van Ivan, waarop alle maanden met de bijhorende bewoners geschreven staan. Hij leest het door maar besluit dan toch niks te verklappen. Ik ga het je niet vertellen, wat maakt het verder ook uit voor de kalender voegt hij eraan toe.  Ivan haalt z’n schouders op, het viel te proberen. Bas grapt dat het beter is voor Ivan om vandaag op de foto te gaan. Want volgende week ga je niet redden eindigt hij. Maar of dat sarcastisch is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *