De fotoshoot voor de Utopia kalender is begonnen!

De fotoshoot voor de Utopia kalender is begonnen!

Voordat de fotografe komt, wil Ivan nog snel de groep bij elkaar hebben. De bewoners verzamelen zich rondom de tafel, waarna Billy en Ivan het woord nemen. Ivan laat weten dat het een en ander is aangepast bij de maanden, omdat niet iedereen het ermee eens was. Billy vertelt wat er precies is veranderd. Zo is bij de maand van de dierenverzorger Bas toegevoegd, net als bij de maand van het idealisme, de maand van het materialisme is de maand van de glamour geworden en bij de maand van de liefde komen alle koppels erop te staan. Vandaag worden de maanden januari tot en met juni geschoten en volgende week zaterdag de rest. De bewoners hebben er zin in en de sfeer zit er in ieder geval goed in. Niet veel later komt fotografe Suzan met haar team het Utopia terrein op en kan de fotoshoot van start gaan. Billy en Ivan ontvangen de fotografe en praten over welk thema als eerst gefotografeerd zal worden. Billy neemt de leiding en stuurt de bewoners naar de juiste plekken. Tijd voor de visagie, kleding en haarstyling waarna de shoot echt kan beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 14:41

    Dus eigenlijk de mensen waar nu een foto wordt gemaakt die blijven in Utopia. Want volgende week zaterdag worden de André gemaakt, dan zijn er twee weg Bas en een andere bewoner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *