Linda is niet gediend van René zijn houding

Linda is niet gediend van René zijn houding

Terwijl iedereen zich aan het voorbereiden is voor de fotoshoot, zijn René en Linda met andere dingen bezig. De twee zijn in een discussie beland en boos stampt Linda door de loods. Die man is niet goed hoor, hij moet z’n bek tegen me houden zegt ze tegen Demi en Fay, die in de visagie zitten. Demi vraagt verbaasd wat er is gebeurd. Linda legt uit dat zij en René aan het uitrekenen waren hoe lang Bas al in Utopia woont. De twee hadden allebei een andere uitkomst en waren beiden ervan overtuigd dat ze gelijk hadden. Kijkt hij me aan en zegt hij, je moet gewoon je mond houden vervolgd Linda verontwaardigd. En laat weten dat ze niet gediend is van René zijn houding. Hij moet gewoon normaal doen tegen me eindigt ze met een zucht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *