Beau krijgt een onverwachte gast

Beau krijgt een onverwachte gast

Tijdens de voorbereidingen voor de fotoshoot voor de Utopia kalender, komt er ineens iemand de loods binnenlopen. Ik kom voor de borrel vertelt hij aan Beau. De mond van Beau valt open van verbazing. Zo vroeg al vraagt ze. Beau heeft zich duidelijk vergist maar herpakt zich snel. En biedt haar gast drinken aan en gaat met hem aan tafel zitten, terwijl haar haar nog in de krullers zit. Ze vertelt dat ze de afspraak eigenlijk had moeten verzetten, aangezien de fotoshoot ook vandaag plaatsvindt. Maar misschien is het ook wel weer leuk dat je dit nu allemaal ziet vervolgd ze optimistisch. Ondertussen gaat het nieuwtje al snel door de loods heen. Cemal vraagt verbaasd aan Mehmet of Beau echt een borrel heeft. Ja ze is het vergeten, stupid hè? lacht hij. De mannen merken op dat zo’n foutje weleens gemaakt kan worden maar het wel vervelend is voor de gast zelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *