Madilia voelt zich aangevallen door een opmerking van Linda

Madilia voelt zich aangevallen door een opmerking van Linda

Madilia had een bewogen dag waarin ze duidelijk maakte naar de bewoners dat ze niet bij de maand van de materialisten wilde horen. Linda liet weten dat ze diva gedrag vertoonde en vond het overdreven dat ze zo reageerde. Madilia trok ze hier niets van aan en uiteindelijk besloot Ivan om de maand te veranderen in de maand van de glamour. Terwijl alle bewoners in de visagie of haarstyling zitten, kletsen Mehmet en Madilia boven op de vide. Madilia vertelt dat ze het vervelend vindt hoe Linda op haar heeft gereageerd. Tijdens het centraal grapte ze namelijk dat ze de maand van de huisvrouw wilde veranderen in de maand van de interieurverzorgsters. Waar is dat voor nodig, denk ik dan gaat Madilia verder met een zucht. En voegt eraan toe dat ze er nog niet over heeft gepraat met haar. Je kunt wel vinden dat ik moeilijk doe maar dat kan je ook alleen tegen mij zeggen legt ze verder uit. Mehmet hoort het verhaal aan en begrijpt dat Madilia dit vervelend vindt maar adviseert haar om het niet te zwaar op zich te nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *