Mehmet vindt het genant dat Beau haar borrel date vergeten is

Mehmet vindt het genant dat Beau haar borrel date vergeten is

Nadat Madilia haar hart heeft gelucht bij Mehmet, wil Mehmet ook iets kwijt aan haar. Mehmet vindt het namelijk maar raar dat Beau haar borrel was vergeten. Ik vind het een beetje ongemakkelijk en een beetje gênant voegt hij eraan toe. Madilia kijkt verbaasd en zegt dat het vrij logisch is dat dit een keer kon gebeuren, aangezien Beau zoveel borrels, B&B’s en andere afspraken heeft. Hier moet Mehmet Madilia gelijk in geven en hij vindt dat Beau ook vaak alles netjes bijhoudt. Daarom is het ook verrassend dat dit gebeurt gaat hij verder. De twee vinden het zielig voor de gast, omdat hij nu te weinig aandacht krijgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *