Romy denkt dat het wel goed is voor Billy als ze naar huis wordt gestuurd

Romy denkt dat het wel goed is voor Billy als ze naar huis wordt gestuurd

Als Romy en Fay klaar zijn met hun foto’s, praten ze in de opslag over wie Bas naar huis zal sturen. Romy laat weten dat Cemal denkt dat Bas Billy naar huis zal sturen. Ik kan het me niet voorstellen maar ja wie dan wel? vraagt Romy zich hardop af. Fay vraagt aan Romy of ze het erg zal vinden als Billy naar huis gestuurd zal worden. Romy antwoordt dat ze het wel erg zal vinden, maar het misschien wel beter is voor haar zelf. En voegt eraan toe dat het de laatste tijd ook anders is tussen haar en Billy. Dit omdat Billy niet op haar heeft gestemd voor de vrijstelling. Ik doe niet anders tegen haar maar het is wel anders gaat ze verder. En weet daarom niet of het weer ooit als vanouds zal worden. Daarbij heeft ze genoeg andere vrienden in Utopia. Ze is echt voor het spel hier, daarom doe ik een stapje achteruit legt ze verder uit. Wel merkt ze dat Billy veel toenadering zoekt, om de vriendschap te redden. Je hoeft niet gelijk poeslief tegen haar te doen, ze heeft je echt gekwetst reageert Fay aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anneke at 23:22

  Waarom Billy mag haar ook niet
  Maar die Mehmed doet helemaal niks en hij heeft ook niks gedaan waar voor hij binnen is gekomen
  Nu komt er misschien geld binnen van het servies

 2. ROb at 21:30

  Bas zou eens moeten weten hoeveel mensen hij een plezier zou doen om Billy naar huis te sturen.
  Dat zou een hele opluchting zijn en wordt Utopia weer iets aantrekkelijker de laatste 4 maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *