Demi is benieuwd hoe Billy over de vriendschap van haar en Romy denkt

Demi is benieuwd hoe Billy over de vriendschap van haar en Romy denkt

Nadat Fay het gesprek met Romy heeft gehad, doet ze uitgebreid verslag over het gesprek bij Demi. Demi hoort het verhaal aan en besluit om met Billy te praten. Ze vindt Billy in de opslag en vraagt hoe het gaat met haar en Romy. Billy laat weten dat het goed gaat maar zijzelf niet lekker in haar vel zit. Daardoor maak ik rare keuzes of opmerkingen legt ze uit. Hier schrok ze van, want ze wil niet dat zoiets tussen haar en Romy komt. Billy begrijpt ook dat Romy even afstand neemt. Voor mij is het nog hetzelfde maar ik kan me voorstellen dat Romy er anders in staat gaat ze verder. Sowieso splitsen de twee zich steeds vaker en gaan ze meer met anderen om. Toch weet Billy dat als het erop aan komt, het goed zit tussen haar en Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 21:34

    Billy heeft veel vriendschappen kapot gemaakt, nu dus ook met Romy. Het is haar eigen schuld, ze wil de baas spelen over iedereen en ze denkt ook alles beter te weten. Maar hopen dat ze naar huis gestuurd zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *