Billy en Romy hebben een goed gesprek over hun vriendschap

Billy en Romy hebben een goed gesprek over hun vriendschap

Nu Billy met Demi heeft gepraat over haar vriendschap met Romy, besluit ze naar Romy toe te gaan. Billy ziet Romy nog steeds als haar beste vriendin en zou niet willen dat ze er anders in staat. Ik zou het heel vervelend vinden als onze vriendschap hierdoor een deuk heeft opgelopen benadrukt ze. Romy vertelt over haar gesprek met Fay, waarin ze laat weten dat het nu wel iets anders is tussen hun twee. Toch weet ze dat de vriendschap echt is en buiten voort gezet zal worden. Een spel geeft voor ons net te veel druk legt ze uit. Daarom heeft ze iets meer afstand genomen van haar. Billy knikt wild met haar hoofd, ze is het er mee eens. De twee weten dat het goed zit tussen hun maar houden rekening met het spel wat er gespeeld wordt in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • ROb at 21:38

      Nou Ruud, ik heb ze altijd lelijk gevonden. Ze manipuleert iedereen en speelt een beetje de baas. Hoop dat Bas haar naar huis zal sturen, doet hij een hoop mensen een plezier mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *