Romy doet verslag bij Demi en Fay over haar gesprek met Billy

Romy doet verslag bij Demi en Fay over haar gesprek met Billy

Als Romy in de opslag met Demi en Fay staat, vertelt ze over het gesprek met Billy. Het overrompelde me een beetje vertelt Romy aan haar mede bewoners. Toch is ze eerlijk geweest tegen Billy en heeft ze uitgelegd dat ze afstand houdt. Ik zag dat Billy dit wel moeilijk vond voegt ze eraan toe. Ik zie het verdriet in haar ogen vervolgd ze met een zucht. Fay merkt op dat Billy Romy ook verdriet heeft gedaan. Je mag wel wat harder zijn benadrukt ze haar. Demi en Fay begrijpen heel goed dat Romy afstand wil houden, aangezien het spel steeds feller zal worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *