Chipp vindt dat Billy haar tijd in Utopia erop zit

Chipp vindt dat Billy haar tijd in Utopia erop zit

Billy is voor de tweede keer al een hele lange tijd bewoner in Utopia. Volgens Chipp is haar tijd inmiddels wel geweest. Met de eindstrijd die in volle gang is, vindt hij dat Billy haar gedrag veranderd is. Billy laat duidelijk weten aan de rest dat ze de uiteindelijke titel wil pakken en hier heeft ze heel veel voor over. Chipp vindt dat ze veel zeikt en dat ze vaak niet oprecht is. Ze is klaar benadrukt hij. Het is zo doorzichtig wat ze allemaal doet fluistert hij verder tegen de tweeling. Demi en Fay lijken te begrijpen wat Chipp bedoelt. Haar toon en de manier waarop ze dingen zegt, het is gewoon niet meer goed gaat hij verder. Daarom denkt Chipp dat het beter is dat Billy naar huis gaat. Het is gewoon op eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Fred at 23:19

  Chipp wordt het geen tijd dat jij gaat als er een grote huigelachtig iemand is dan ben jij dat en je grote bek zeker tegen over José dus ik hoop dat Bas je er uit gooit .

 2. Doortje at 21:53

  Helemaal gelijk Chipp en zo denken heel veel mensen daarover!
  Overigens vond ik ook niet prettig (onbeschoft ) tegen over José!
  Het doet mij dat er onverwachts verandering in gekomen is, je hoeft geen vrienden te zijn, maar respectloos gaat te ver! Chapeau dat jullie weer normaal praten samen! Top!

 3. ROb at 21:43

  Nou Chipp, heel veel mensen vonden meer dan een half jaar geleden al dat de tijd van Billy er op zou zitten. Niet voor niets heeft ze de eerste stem elke keer gekregen bij de nominatie.

  • mechel at 19:39

   Ze kreeg een stem door alle meelopers die geen eigen mening hebben en juist voor losers kiezen omdat ze blind zijn net als jij. Laat Billy is een keer met rust sukkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *