Senna is bang dat hij door Bas naar huis gestuurd wordt

Senna is bang dat hij door Bas naar huis gestuurd wordt

Wie gaat Bas naar huis sturen? vragen de bewoners uit Utopia zich al ruim een week af. Er wordt dan ook volop gespeculeerd over Bas zijn keuze. Senna en Baldr bespreken afgelopen avond de mogelijke tactiek van Bas. Volgens Senna is het slim als Bas iemand naar huis stuurt die buiten erg populair is. En hij kan het weten benadrukt hij, doelend op het feit dat Bas een paar maanden buiten Utopia is geweest. Baldr denkt iets heel anders. Hij denkt dat Bas niet voor de titel komt maar hier samen met Ivan is om uiteindelijk te beslissen wie de titel wint. Als dat het geval is, denkt Baldr dat Bas de meest populaire bewoner zal laten blijven. Na een lange stilte, waarin beide nadenken over hun theorieën zucht Senna dat hij toch wel bang is. Waarom roept Baldr geschrokken. Hij denkt dat Senna zich geen zorgen hoeft te maken maar Senna weet dit nog niet zo zeker. Volgens hem maakt hij een grote kans om door Bas naar huis gestuurd te worden. Maar of hij gelijk heeft, dat zal aanstaande vrijdag blijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *