Romy en Madilia bespreken de problemen die ze hebben met hun beste vriendinnen

Romy en Madilia bespreken de problemen die ze hebben met hun beste vriendinnen

Na alle gesprekken besluiten Madilia en Romy in de avond samen een rondje te lopen om te bespreken wat er allemaal is gebeurd. Romy vertelt haar wat er speelt tussen haar en Billy. Na haar gesprek met Fay is Romy tot inzicht gekomen dat de vriendschap tussen haar en Billy niet meer als vanouds is. Ik ben met mijn neus op de feiten gedrukt, we spelen een spel en ik zit er middenin legt ze uit. Ook het gesprek tussen Romy en Billy komt uitgebreid ter sprake. Ze was wel heel lief maar ik ben wel voorzichtiger met Billy gaat Romy verder. Daarom neemt ze ook wat afstand van haar.

Daarna vertelt Madilia over haar discussie met Linda. Het leek alsof ze aan het prikken was zegt Madilia, doelend op de opmerking van Linda over de indeling van de kalender. Madilia voelde zich niet fijn bij het label materialistisch en voelde zich hierin niet serieus genomen door haar. Het is gewoon jammer dat ze me niet begrijpt gaat Madilia verder. De twee praten nog een lange tijd verder over de breuken in hun vriendschappen. Het lijkt dat ze elkaar hierin helemaal hebben gevonden. Ontstaat hier een nieuwe maar sterkere vriendschap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 10:27

    Wel opvallend wat Romy nu doet. De vriendschap met Billy is nu zo goed als beëindigd en zoekt ze een andere vriendin. Waarom nu???? Dit had ze veel eerder mogen doen, maar Romy is bang om straks geen steun meer te hebben bij iemand. Ze kan niet alleen beslissingen nemen en heeft daarom iemand nodig die ze volledig kan vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *