René zegt tegen Bas dat hij hem wel uit Utopia mag wegsturen

René zegt tegen Bas dat hij hem wel uit Utopia mag wegsturen

Wie ga je naar huis sturen? vraagt René afgelopen avond Bas op de man af. Bas moet hier hard om lachen, aangezien hij niet van plan is dit zomaar te verklappen. Je mag mij wel naar huis sturen, als je het moeilijk hebt gaat René verder met zijn verhaal. Bas vindt dit niet zo’n slimme opmerking van hem. Je maakt dingen een stuk makkelijker zo zucht hij. Ik ben zeker de enige die dit zegt he? vraagt René zich af. Bas bevestigt dit maar geeft ook aan dat er wel bewoners zijn die hem indirect hints geven. De een zegt dat hij op is en de ander laat zien dat hij moe is legt Bas verder uit. Zijn beslissing is daarom nog niet zo makkelijk genomen. Brengt René zichzelf door deze opmerking in gevaar?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *