De bewoners krijgen een bijzondere mail van de andere kant van de wereld

De bewoners krijgen een bijzondere mail van de andere kant van de wereld

Als Chipp achter de computer zit komt er een bijzondere mail binnen. Enthousiast print hij de mail uit en juichend roept hij de groep bij elkaar. Moeten jullie dit horen roept hij voor hij de mail voorleest aan de groep. De mail is afkomstig van beroemde karaokezanger uit Zuid-Korea die volgende week naar Nederland komt. Het lijkt karaokezanger fantastisch om tijdens zijn bezoek aan Nederland ook een bezoekje aan Utopia te brengen om met de bewoner een klein karaoke feestje te houder. Na het voorlezen van de mail klinkt er gejuich en gegil door de loods. De bewoners zijn door het dolle heen en willen de zanger graag ontvangen. Met z’n allen rennen ze naar de computer om daar beelden van de zanger te bekijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *