Beau en Romy gaan samen show boksen tijdens het boksgala

Beau en Romy gaan samen show boksen tijdens het boksgala

Over een tijdje is de boksgala maar het leek Ivan geen goed idee  dat Beau hieraan meedoet. Beau heeft een ander idee en bespreekt dit wat later op de avond met Romy. Als ik niet mag boksen, dan gaan we gewoon a là dirty begint Beau haar verhaal. Ze wil in een sexy pakje lipsyncen op het nummer Dirty van Christina Aguilera. Romy is enthousiast en wil meedoen maar geeft wel aan dat ze na één minuut is uitgeput. Ze stelt daarom voor om te worstelen, in plaats van te boksen. In het weiland ligt heel veel modder voegt Romy er verder aan toe maar Beau ziet dit op haar beurt niet zitten en slaat dit af. Het moet echt een show zijn benadrukt Beau. We gaan show boksen gaat ze verder. Hoe zal dit uiteindelijk aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *