Ivan vindt het onverantwoord dat Beau met iemand uit de buitenwereld wil boksen tijdens het boksgala

Ivan vindt het onverantwoord dat Beau met iemand uit de buitenwereld wil boksen tijdens het boksgala

Op dit moment zijn er drie partijen die met elkaar willen vechten tijdens het boksgala. Echter heeft Ivan zijn bedenkingen bij één specifieke partij en dit besloot hij afgelopen avond te bespreken. Ik vind het onverantwoord om Beau tegen iemand van buiten te laten vechten begint Ivan zijn verhaal tegen de groep. En stelt voor om Beau iets anders te laten doen als niemand van de vrouwelijke bewoners met haar wil vechten. Misschien kan je met Romy worstelen, eventueel in bikini en met olie gaat hij verder. Romy ziet het op haar beurt wel zitten maar zet haar vraagtekens bij de bikini en de olie. Ivan geeft wel aan dat hij echte wedstrijden wil hebben. Als het pussy gevechten zijn, dan mag je het nu zeggen voegt hij eraan toe. En herhaalt nog even dat hij het onverantwoord is om Beau tegenover een bokser te zetten van de buitenwereld. Die zijn veel meer getraind en die gaan al snel zwart voor de ogen zien, dat is niet leuk benadrukt hij. Beau begrijpt het wel en neemt de woorden van Ivan voor lief. Wat zal Beau dan gaan doen tijdens het boksgala?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *