De sjaaltjes voor het vergeten kind zijn af!

De sjaaltjes voor het vergeten kind zijn af!

Nadat Ivan en Billy de groep het een en het ander vertelt hebben over de Utopia kalender neemt Linda ook nog even de gelegenheid om de groep te informeren over de sjaaltjes voor het vergeten kind. De bewoners zijn de hele week druk bezig geweest met het maken van sjaaltjes voor het goede doel. Ze bedankt iedereen die heeft meegeholpen, want de sjaaltjes zijn allemaal ingepakt en worden straks naar de poort gebracht. Het goede doel zal de sjaaltjes verkopen via hun site. Tot slot vraagt Linda iedereen die mee heeft geholpen om nog wat op de doos te schrijven voor het vergeten kind.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *