Billy en Ivan hebben een mededeling voor de groep over de Utopia kalender

Billy en Ivan hebben een mededeling voor de groep over de Utopia kalender

Afgelopen avond besloten Billy en Ivan de groep even bij elkaar te roepen voor een mededeling. Een tijd geleden hebben de bewoners het idee geopperd om een verjaardagskalender te maken van de bewoners. Billy heeft een fotograaf gemaild die morgen langskomt om foto’s te maken voor de eerste zes maanden. De bewoners gaan het groots aanpakken, zo neemt de fotograaf ook twee visagisten mee en wil Billy nu al beslissen wat iedereen morgen aantrekt. Ook wordt er besloten dat Bas bij de maand van de dierenverzorgers mag. De bewoners zijn super enthousiast na deze mededelingen zijn van plan vroeg te gaan slapen zodat ze er morgen fit uitzien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *