Madilia heeft weinig interesse in het geklaag van Linda over de carnavalspakken

Madilia heeft weinig interesse in het geklaag van Linda over de carnavalspakken

De vrouwen hebben hun carnavalskleding aangepast en dit viel erg in de smaak bij de mannen. De kleding viel minder in de smaak bij Linda. Zij vindt dat het geldverspilling is omdat er nog genoeg andere verkleedkleren in de loods aanwezig zijn. Ik vind het wonderlijk dat er ineens zoveel mensen kleding kopen begint Linda tegen Madilia. En is van mening dat je indirect de kleding gewoon zelf betaald en vindt het daarom niet slim van iedereen om de kleding te bestellen. Wonderlijk hoe mensen hun principes opzij zetten vervolgd ze sarcastisch. En laat weten dat ze ook graag een pakje zou willen bestellen maar weet dat het de bv geld gaat kosten. Je hebt toch je normen en waarden maar blijkbaar is dat geen reet waard voegt ze eraan toe. Madilia lijkt op haar beurt weinig interesse te hebben in het geklaag van Linda en knikt maar met haar mee. Zal Linda nog bijdraaien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *