De carnavalskleding van de vrouwen valt erg in de smaak bij de mannen

De carnavalskleding van de vrouwen valt erg in de smaak bij de mannen

De bewoners zijn nog vol enthousiasme over Rob en Emiel die een aankondiging hebben gedaan voor de grote show 17 februari, wanneer de volgende verrassing alweer voor de deur staat. De bewoners hebben 8 februari carnaval en daarmee wil Senna groot uitpakken. Hij wil graag dat de bewoners er goed bijlopen op zijn evenement en daarom mochten zij carnavalspakjes uitzoeken. Het is tijd om de pakjes te passen. Billy hijst zich in een latex pakje, terwijl Fay zich verkleedt als Cleopatra. De vrouwen zijn dolgelukkig en bewonderen zichzelf in de spiegel. Mooi hoor Fay zegt Romy tegen haar. Ook Chipp is erg te spreken over het carnavalspakje van Fay. Toch heeft hij er wel zijn mening over, het lijkt wel een sexparty in plaats van carnaval voegt hij eraan toe. Senna kan zijn ogen niet meer van Demi afhouden en bekijkt haar van top tot teen leuk pakkie laat hij weten. En ook Cemal grijpt Romy stevig vast. Dat beloofd heel wat te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *