Illusionisten Rob en Emiel komen langs om de Utopia magic show te bespreken

Illusionisten Rob en Emiel komen langs om de Utopia magic show te bespreken

Aangezien op 17 februari de Utopia Magic show met illusionisten Rob en Emiel plaatsvindt, komen de twee vandaag al langs in Utopia om het een en het ander te bespreken. Zodra de bewoners de twee illusionisten op het terrein zien lopen, roepen ze het uit van plezier. Rob en Emiel nemen plaats aan de grote tafel, waar de groep ook gaan zitten. Rob legt vervolgens uit dat de show zal bestaan uit vier verschillende acts met vier verschillende categorieën.Een paar dagen geleden zijn de Demi, Fay, Bas en Chipp uitgekozen om mee te doen met de show, door Beau en Linda. René en Beau willen ook graag met de show meedoen en de mannen laten weten dat dit geen probleem is. Demi, Fay en Beau zullen in de Illusionisme categorie meedoen, Chipp doet de carto categorie, Bas zal close-up magic uitvoeren en René zal een mentalisme act uitvoeren. Rob en Emiel zullen vier uur voordat het evenement begint deze bewoners gaan trainen. Rob laat ook nog weten dat ze twee professionele juryleden mee zullen nemen op 17 februari. Zij zullen voor 50% bepalen wie de beste act heeft, de bewoners die niet een act opvoeren bepalen ook voor 25% mee en de bezoekers die een VIP-ticket weten te bemachtigen zullen ook voor 25% meebepalen wie de winnaar zal worden. De winnaar zal een gastoptreden mogen doen bij een van de shows van Rob en Emiel. Op dit nieuws reageren de bewoners uitgelaten. Als alles is besproken, besluiten Rob en Emiel nog een paar trucjes aan de bewoners te laten zien, die enthousiast en gechoqueerd reageren op elk trucje. Dat belooft een leuke magische avond te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *