Chipp is zenuwachtig voor grote de magic show

Chipp is zenuwachtig voor grote de magic show

Nadat Rob en Emiel uitleg hebben gegeven over de grote show die er 17 februari komt, krijgen de twee  nog een rondleiding over het Utopia terrein. Rob en Emiel hebben duidelijk gemaakt dat er één grote winnaar komt op 17 februari die dan mee mag doen met een show in de buitenwereld. De bewoners zijn enorm enthousiast en gaan gelijk aan de slag voor hun show. Zo is Bas druk met het oefenen van goocheltruc en laat deze zien aan Demi en Fay, die hun ogen niet kunnen geloven. Ook René is te spreken over het duo. Ik ben blij man, te gek dit voegt hij eraan toe. Chipp wil graag de wedstrijd winnen en is daarom zenuwachtig, Ik vind het echt heel erg spannend. Zuchtend stapt hij achter de computer opzoek naar de juiste outfit voor zijn show. Ik moet echt even tot mezelf komen voegt hij eraan toe. En geeft aan dat hij nooit huilt maar als zijn truc mislukt hij best een traantje kan laten, omdat hij graag wil dat het lukt. Zal Chipp de wedstrijd uiteindelijk winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *