José neemt een drastisch besluit rondom haar schilderijen

José neemt een drastisch besluit rondom haar schilderijen

Chipp heeft afgesproken met Bas om te gaan praten met José, omdat ze vinden dat zij te hard werkt. De twee zijn van mening dat ze geen nieuwe opdrachten meer moet aannemen, om zichzelf te beschermen. José, is het echt niet verstandig het even op on hold te zetten? begint Chipp het gesprek. En legt uit dat de schilder week die Romy heeft bedacht om José te supporten, alleen maar zorgt voor meer verkoop. José snapt Chipp en probeert naar oplossingen te kijken. Ook Bas bemoeit zich met het gesprek. José we moeten de voorraad naar nul zetten, want dit is echt water naar de zee brengen voegt hij eraan toe. Uiteindelijk besluiten zij dat er nog maar een minimale afzet per week kan worden gekocht, zodat de druk minder groot is. Laten we dit dan maar direct doen zegt José met overtuiging. Want dit is niet te doen joh eindigt Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Fred at 16:55

    Zijn ze bang dat José iedereen voorbij gaat met verdienen en zij het meest binnen haalt met schilderen kan de rest nog iets van leren en maar schelden op haar stelletje debielen zijn het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *