Bas en Chipp vinden dat José geen nieuwe aanvragen voor schilderijen aan moet nemen

Bas en Chipp vinden dat José geen nieuwe aanvragen voor schilderijen aan moet nemen

Het valt de bewoners al een tijdje op dat José erg veel en lang werkt aan haar schaduwschilderijen en dit haar opbreekt. Enkele bewoners hebben haar al geholpen om mee te helpen met schilderen maar de aanvragen blijven binnen stromen. Romy heeft voorgesteld een schilders week te houden maar Chipp en Bas hebben een andere mening. De twee vinden namelijk dat José minder hard moet werken en geen nieuwe aanvragen meer moet aannemen. In een maand kan José er 60 doen, ze moet er nog 125 zegt Chipp tegen Bas. Ik zal de voorraad op nul zetten antwoordt Bas hierop. De twee vinden het beter voor José dat ze ermee stopt, of af en toe een dag pauze neemt. Bas beloofd dat hij vandaag met haar zal gaan praten om haar hier advies in te geven. Daarnaast heeft Chipp het idee dat Ivan José pusht om de schilderen te blijven maken. Ik heb het idee dat Ivan het steeds de kop indrukt, om meer geld te vragen zegt hij tegen Demi en Fay. Demi en Fay zijn het met hem eens. Welke discussie we ook met haar hebben gehad, dit kan niet probeert Fay het op te nemen voor José. Terwijl Chipp wegloopt mompelt hij in zichzelf, ik ga het anders doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 23:30

    Chipp heeft geen goed woord over José en probeert hij nu via Bas haar te laten stoppen zodat Bas haar naar huis kan sturen
    En dan de vierling vrij te stellen

  2. Fred at 16:49

    Waar bemoeit chipp zich mee of is het dat hij bang wordt zij is wel de enige die het harts werkt en het meest binnen brengt ,en chipp maar schelden en voor rotte vis uitmaken en José de grond in boren hij kan beter een voorbeeld aan haar nemen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *