Linda en Ivan zijn niet blij met de carnavalspakken die toch gekocht zijn

Linda en Ivan zijn niet blij met de carnavalspakken die toch gekocht zijn

Al een lange tijd zijn de carnavalspakjes die Senna heeft mee begroot in zijn begroting voor het carnavalsfeest een discussiepunt. Senna wil graag dat alle bewoners mooi verkleed gaan en heeft daarom 500 euro meegenomen hiervoor in zijn begroting. Hier was Ivan niet blij mee en hij was niet de enige. Toch heeft Senna samen met andere bewoners carnavalspakjes besteld en vandaag zijn ze dan eindelijk binnengekomen. Zodra Senna ziet dat het pakket met de pakjes is binnengekomen, roept hij blij door de loods heen. Alle bewoners komen naar het pakket toegerend, behalve Linda en Ivan die achter de computers met een stalen gezicht naar het tafereel kijken. Zelfs Billy is gezwicht, terwijl ze zo hard riep dat ze er niet aan mee ging doen zucht Linda. Madilia komt vrolijk haar pakje laten zien aan Linda en ze schiet uiteindelijk toch in de lach om de gekke pakjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *