Helpt een schilder week de velen bestellingen van José af te maken?

Helpt een schilder week de velen bestellingen van José af te maken?

Gisteren hebben Billy en Romy het erover gehad dat José te hard werkt en rustiger aan moet doen. Daarom heeft Romy gisteren in bed een oplossing bedacht en op deze nieuwe dag roept ze Ivan en José bij elkaar om het idee te bespreken. Romy wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk bewoners meehelpen met het schilderen van alle bestellingen die José nog heeft liggen. Waarom gaan we niet een schilder week inlassen? vraagt ze aan José. José vindt het op haar beurt een goed idee en stelt voor dat de bewoners voor elk geschilderd schilderij vijf euro krijgen als beloning.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *