Madilia is onder de indruk dat Chipp en José weer normaal met elkaar om kunnen gaan

Madilia is onder de indruk dat Chipp en José weer normaal met elkaar om kunnen gaan

Het is Madilia opgevallen dat de relatie tussen Chipp en José erg is verbeterd. Ze besluit de relatie tussen de twee te bespreken met Cemal. Ze gaan netjes met elkaar om en het gaat gewoon goed zegt ze tegen Cemal. Het vlammetje is een beetje gedoofd antwoordt Cemal. Chipp helpt José met een presentatie en neemt het nu ook opeens voor haar op in een discussie. Madilia is daarom erg onder de indruk van hoe Chipp zich tegenover haar opstelt. Cemal heeft het idee dat Chipp altijd wel iemand heeft waar hij het niet mee eens is. Eerst met René, toen met José, ook met jou voegt hij eraan toe. Hij uit altijd zijn mening, wat goed is maar hij moet wel respect voor mensen hebben besluit Madilia het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Fred at 17:00

    Madillia dit is alleen maar eigen belang van chipp hij wordt bang dat hij naar huis moet en als hij blijft begint het weer van voren en af dat uitkaffer van José.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *