Romy heeft een goed gesprek met Ivan over de samenleving vergaderingen

Romy heeft een goed gesprek met Ivan over de samenleving vergaderingen

Nadat Ivan en Romy in discussie raakten over de samenleving vergadering, vraagt Romy aan Fay wat zij ervan vindt. Vind jij het effectief, twee vergaderingen vraagt ze nieuwsgierig. Fay antwoordt dat ze het onnodig vindt als alles tijdens het centraal nog een keer vertelt moet worden. Ik vind het apart dat er best veel dingen worden besproken, die ons ook aan gaan gaat Romy verder, doelend op de bv vergadering. Hier is Fay het mee eens, ze vindt dat de bv vergadering er is om slechts geldzaken te bespreken. Zoals drinken uit de bar, dat is iets wat je in het centraal hoort te bespreken voegt Romy eraan toe. En besluit om nog een gesprek met Ivan aan te gaan over de vergaderingen. Als wij besluiten om geen samenleving vergadering te doen, wie is hij dan om te zeggen dat het wel moet? merkt Fay op. Hier is Romy het helemaal mee eens.

Niet lang daarna gaat Romy naar Ivan voor een gesprek. De twee lopen naar buiten en Romy legt uit dat er op dit moment niets te bespreken valt. Ik denk niet dat dat een probleem hoeft te zijn voegt ze hieraan toe. En vindt dat de vergaderingen niet effectief zullen zijn als er geen belangrijke punten zijn om te bespreken. Op dit moment vallen ze telkens in herhaling, omdat er geen nieuwe onderwerpen zijn om te bespreken. Ik ben nog steeds van mening dat als je de samenleving en de bv splits, dat de samenleving veel minder dingen kan bespreken gaat Romy verder. Daarbij hoort ze dat er bij de bv vergadering dingen worden besproken die juist bij het centraal besproken moeten worden, zoals zaken over de bar. Ivan legt uit dat de bar ook te maken heeft met geldzaken en dat het uiteindelijk ook in het centraal besproken zal worden. Over de samenleving vergadering vertelt hij dat Romy het even moet aankijken. Hij zal het jammer vinden als de samenleving vergadering uiteindelijk verdwijnt en daar wil hij Romy voor behoeden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *