Linda, René en Mehmet willen meer structuur in de bar tijdens feestjes

Linda, René en Mehmet willen meer structuur in de bar tijdens feestjes

De afgelopen tijd zijn er veel welkomstfeestjes gegeven en dat is te zien aan de voorraad van de bar. Linda en René vinden dat er wel erg vaak uit de bar wordt gedronken en zijn het hier niet mee eens. Eigenlijk moeten we tegen de groep zeggen, van alles maximaal twee begint Linda tegen René. Maar René vindt dat er wel gedronken kan worden maar dat het altijd dezelfde personen zijn die te veel drinken ten koste van de bv. Linda vindt dat de groep te optimistisch is en denkt dat de bv genoeg geld heeft. Ook Mehmet voegt zich bij het gesprek en Linda komt dan ook gelijk op het idee om feestjes voortaan eerst via een begroting goed te laten keuren. Mehmet vindt dit een goed idee. We zijn van ver gekomen voegt hij eraan toe en vindt daarom dat de winst op de bank wel even zo mag blijven. Mensen denken er niet over na voegt Linda toe. Maar zij, Mehmet en René niet. Wij nemen het heel serieus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ina at 16:17

    Billy is verslaafd aan alcohol en als ik zo naar haar kijk gebruikt ze nog andere middelen ook. Triest dat ze daar haar niet op aanspreken

  2. Ruud at 14:15

    Mensen kijk eens bij Billy boven daar staan gewoon flessen wijn en bij Madilia in haar kast staan ook flessen wijn HOE KAN DAT….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *