Kopen Demi, Fay en Chipp Bas om zodat zij niet weggestuurd worden uit Utopia?!

Kopen Demi, Fay en Chipp Bas om zodat zij niet weggestuurd worden uit Utopia?!

Een aantal dagen geleden heeft Bas een zwarte envelop gehad met de mededeling dat hij twee weken de tijd heeft om iemand uit Utopia weg te sturen. Sindsdien wordt er volop gespeculeerd in de loods. Demi en Fay zijn als de dood dat Bas één van hen naar huis zal sturen maar ook Johan vreest voor zijn plek. De onzekerheid en de twijfel neemt alleen maar toe bij Johan. Aan Beau vertelt hij in het geheim wat hij van Bas heeft gehoord. Ze hebben hem geld geboden fluistert hij. Beau kan het niet geloven. Wie? vraagt ze waarna Johan naar Chipp en de tweeling verwijst. Johan legt verder uit dat Bas gisteren naar hem toe is gekomen met het verhaal dat de drieling hem 2000 euro wil geven als Bas iemand anders naar huis stuurt. Dat moet ik of José zijn denkt Johan hardop na. Beau weet op haar beurt nog niet zo zeer of ze dit verhaal van Bas serieus moet nemen. Loopt hij je niet gewoon te f*cken? vraagt ze aan hem, maar Johan denkt van niet. Zeker weten doet hij het echter niet en daarom bereidt hij zich voor op het ergste. Ik houd er rekening mee dat ik naar huis ga sluit hij af. Zou Bas zich echt om laten kopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *