Billy en Linda hebben kritiek op Baldr, het is geen door pakker

Billy en Linda hebben kritiek op Baldr, het is geen door pakker

Terwijl Billy en Linda bezig zijn in de keuken, rennen Baldr en Senna lachend rond in de loods. De twee halen wat kattenkwaad uit maar Billy en Linda kunnen er niet om lachen. Niveautje hoor… merkt Linda sarcastisch op. Billy begrijpt op haar beurt meteen wat Linda bedoelt en praat met haar mee. Dat zijn mensen die straks naar buiten lopen en denken, had ik maar wat gedaan gaat Linda verder. Al snel richten de twee zich op Baldr. Dat is echt geen door pakker hoor merkt Billy op. De twee begrijpen niet waarom Baldr niet bezig is met geld verdienen, aangezien zijn bruiloft steeds dichterbij komt. Het is om te janken zucht Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *