Beau vindt dat iemand met verstand de drankvoorraad moet bijhouden

Beau vindt dat iemand met verstand de drankvoorraad moet bijhouden

Als Beau en Romy een wandeling maken, begint Romy over het drankvoorraad probleem van René. Ze legt aan Beau uit dat de 40 liter bier uiteindelijk niet genoeg was op de markt. Beau luistert verbaasd, aangezien René had aangegeven dat het genoeg was. Romy vindt het fijn dat voortaan de drankbestellingen van René worden gecontroleerd maar ze begrijpt niet waarom Baldr en Senna voor deze functie naar voren zijn geschoven. Dat is ook niet besproken in de bv vergadering reageert Beau. En benadrukt dat er tijdens de vergadering niks is gezegd over het controleren van de drankbestellingen. Het lijkt haar een beter dat iemand die er een beetje verstand van heeft de bestellingen checkt in plaats van deze twee mannen. De twee zijn benieuwd of de drankbestelling voor het carnavalsfeest goed gaat komen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *