Billy wil dat Ivan zich over Senna ontfermt en hem coacht

Billy wil dat Ivan zich over Senna ontfermt en hem coacht

Ivan en Senna hebben een tijd geleden een grote discussie gehad over het carnavalsfeest. Senna had 500 euro met het evenement mee begroot, zodat de bewoners allemaal goede verkleedkleren konden aanschaffen. Dit bedrag vond Ivan veel te hoog en dit liet hij duidelijk merken ook. Vandaag praat Billy over Senna met Ivan. Ze vertelt dat ze het gevoel heeft dat het niet lekker loopt tussen Ivan en Senna. Dit is volgens Ivan niet waar, ze kunnen het gewoon goed met elkaar vinden maar op zakelijk vlak moet hij niets van Senna hebben. Hij heeft zijn manier van werken en ik de mijne. Daar worden we het nooit over eens gaat hij verder. En legt uit dat hij veel kennis en ervaring heeft op zakelijk vlak en dat hij heeft besloten om zich niet meer zo druk te maken om anderen. Billy begrijpt wat Ivan bedoelt maar volgens zal Senna zich wel aan moeten passen, aangezien hij in het evenemententeam zit. Ze stelt voor dat Ivan Senna helpt met zulke zaken. Ivan antwoordt dat hij al vaak genoeg zijn hulp heeft aangeboden maar Senna hier niet echt op in gaat. Billy besluit zelf naar Senna af te stappen om met hem te gaan praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *