Mehmet wil de grootverdieners in het zonnetje zetten

Mehmet wil de grootverdieners in het zonnetje zetten

Mehmet is al een tijdje verantwoordelijk voor de financiën en hij houdt dan ook goed in de gaten hoe de bewoners ervoor staan. Romy heeft hem om een balans gevraagd en hier wil hij graag een momentje van maken. Aan Linda en Billy vertelt hij wat hij van plan is. Zo wil hij tijdens het avondeten aan de groep vertellen hoe ze ervoor staan en welk bedrag er precies in de kas zit. We staan er sinds tijden weer goed voor legt hij uit. Dit komt mede door de goede markt die er gedraaid is en door een aantal bewoners die veel verdienen. Mehmet wil er graag een schepje bovenop doen door de groep te vertellen wie de grootverdieners zijn. Dan noem ik met naam en toenaam wie er verantwoordelijk voor zijn dat we er zo goed voor staan gaat hij verder. Even kijken hoe ze daarop reageren eindigt hij. Wordt dus vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *