Madilia wordt stront ziek van het chagrijnige gedrag van Linda

Madilia wordt stront ziek van het chagrijnige gedrag van Linda

Het lijkt erop dat Linda vandaag met het verkeerde been uit bed is gestapt, want ze loopt mopperend rond in de loods. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij Madilia en Romy. De twee praten erover terwijl ze buiten zitten. Het lijkt wel of ze een beetje chagrijnig is begint Romy. Madilia begint te zuchten en merkt op dat ze dit al sinds gisteren is. Ik word er stront ziek van voegt ze er boos aan toe. En vindt het jammer dat Linda wel constant aan het lachen is met Ivan maar bij haar vaak chagrijnig is. Ik word daar zo moe van, dat ze zo chagrijnig is de hele tijd legt ze verder uit. Maar laat ook weten dat ze besloten heeft niet meer met negatieve mensen om zal gaan. Want ze wil juist de laatste vier maanden positief afsluiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *