José heeft het even moeilijk door heftige werkaanvragen die ze krijgt

José heeft het even moeilijk door heftige werkaanvragen die ze krijgt

José creëert al sinds ze in Utopia woont schaduwschilderijen, die zeer goed verkocht worden. Hoewel haar product dus hartstikke goed loopt, is het niet altijd even gemakkelijk voor haar. Zo nu en dan ontvangt ze heftige, emotionele verhalen van kopers en dat gaat haar niet in de koude kleren zitten. Een tijdje geleden heeft Linda de groep al bij elkaar geroepen en laten weten dat José af en toe emotioneel kan worden van alle aanvragen waar heftige verhalen aan gekoppeld zitten. Als Romy vandaag aan José vraagt of alles goed gaat, barst ze in tranen uit. Romy neemt haar gelijk in haar armen. José vertelt vervolgens over het verhaal van het schilderij wat ze nu aan het schilderen is, terwijl Romy haar blijft troosten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *