Billy confronteert René met haar zorgen rondom de drankvoorraad

Billy confronteert René met haar zorgen rondom de drankvoorraad

Billy besluit na het gesprek met Romy om op René af te stappen. Er was hier en daar wat gesteggel over de drank begint Billy het gesprek met René. Maar super fijn dat Baldr en Senna gaan meekijken! Dan sta je er niet alleen voor legt ze verder uit. René geeft zelf aan dat hij het ook fijn vindt en dat hij dit ook zelf heeft voorgesteld. Billy denkt op haar beurt dat het er ook voor zal zorgen dat niet alle schuld wordt afgeschoven op René, mocht het toch misgaan. Dan kun je beter met zijn drieën zijn voegt ze eraan toe. René vertelt nogmaals dat hij het met haar eens is en dat het drietal voor het carnavalsfeest al een behoorlijke hoeveelheid bier heeft besteld. Dit doet Billy duidelijk goed. Ik heb liever dat we wat overhouden dan dat we tekort komen eindigt ze tevreden het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *