De twijfels om René als verantwoordelijke over de bar nemen toe

De twijfels om René als verantwoordelijke over de bar nemen toe

René heeft voor het vorige evenement te weinig bier ingekocht en dat zit Romy dwars. Gisteren is dit in de bv vergadering besproken, maar ze kon uit de notulen van deze vergadering geen informatie halen. Daarom vraagt ze Ivan om uitleg. Wat gaat er gebeuren als René de volgende keer de bestellingen gaat doen? vraagt ze hem. Ivan legt uit dat Senna en Baldr erop zullen toezien dat René voldoende zal bestellen. Hij heeft de hand in eigen boezem gestoken gisteren voegt hij eraan toe. Hij heeft zelf voorgesteld dat hij zijn bestellingen laat checken gaat hij verder. En daarna vertelt hij nog dat de groep even zal moeten aankijken hoe het in de praktijk zal gaan maar dat het hiermee wel lijkt opgelost. De twee kletsen nog even verder over de slechte notulen die zijn gemaakt, waardoor Romy niet duidelijk kon teruglezen wat er door de bv is besproken. Ik baal ervan, ik weet niet waarom die notulen zo slecht waren sluit Ivan af.

Niet lang daarna gaat Romy ook nog het gesprek aan met Billy over René. Ivan heeft bij Romy aangegeven dat Senna en Baldr René zijn bestellingen voortaan gaan checken. Als Romy dit met Billy bespreekt, geeft Billy aan er een hard hoofd in te hebben. Ik heb er niet veel vertrouwen in dat Baldr en Senna dit goed gaan doen voegt ze er hoofdschuddend aan toe. Ze vindt dat René er op deze manier wel erg makkelijk mee weg komt. Hij is hoofdverantwoordelijke voor een bar, dan is de belangrijkste taak dat je goed inkoopt legt ze verder uit. En vindt het niet kunnen dat René volgens haar al een aantal keren een fout heeft gemaakt. En dat ook nog eens door de vingers wordt gezien. Het kan niet zo zijn dat we telkens de groep bij elkaar moeten roepen omdat hij wat fout doet vervolgd ze gefrustreerd. Romy snapt Billy haar bezwaren maar al te goed en ook zij heeft ook weinig vertrouwen in de hele situatie. Of hij moet gewoon van de bar af besluit ze daarom dan ook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *