Chipp heeft een ludiek idee om Bas te helpen met de moeilijke keuze die hij moet maken

Chipp heeft een ludiek idee om Bas te helpen met de moeilijke keuze die hij moet maken

Chipp heeft een ludieke actie bedacht om Bas te helpen met het maken van de moeilijke keuze om over anderhalve week iemand naar huis te sturen. Hij vertelt aan Bas dat hij een soort Utopia spel wil spelen met de bewoners, met verschillende rondes. Ze worden op hun kennis getest maar er is ook een fysieke ronde legt hij verder uit. Zodat jij een inzicht krijgt over de bewoners gaat hij verder. Bas luistert het verhaal van Chipp rustig aan maar het wordt niet echt duidelijk of hij het plan van hem ziet zitten. Al snel bespreken de twee nog meer lopende zaken en geven ze hun mening over allerlei belangrijke kwesties.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *