Linda en Ivan zijn niet bepaald te spreken over luie mede bewoners Fay, Chip, Demi en Senna

Linda en Ivan zijn niet bepaald te spreken over luie mede bewoners Fay, Chip, Demi en Senna

Om Baldr een goede nachtrust te geven besluiten Demi, Fay, Chipp en Senna afgelopen avond om met z’n vieren in het keetje te gaan slapen. Als het viertal onder de wol kruipt wordt er nog wat gekletst. Ook in de loods wordt er gekletst. Linda en Ivan zitten na middernacht nog achter de computer als de vierling ter sprake komt. Zowel Ivan als Linda is niet te spreken over hun jonge mede bewoners. Ze doen geen reet volgens Ivan. Maar hij heeft besloten ze geen dingen op te dragen. Dan zetten ze zich alleen maar meer tegen mij af gaat hij verder. Ook Linda kan niet begrijpen waarom Demi, Fay, Chipp en Senna zich zo gedragen. Het is echt hun houding zucht ze. Toch kunnen de twee er ook wel om lachen. Ze komen zichzelf wel tegen benadrukt Linda. Het zal mij een worst wezen sluit Ivan af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *