Mehmet, Madilia, Romy en Billy praten over Beau haar gedrag naar Johan toe

Mehmet, Madilia, Romy en Billy praten over Beau haar gedrag naar Johan toe

Afgelopen avond kletsen Mehmet, Madilia, Romy en Billy met elkaar. Het gesprek gaat ook daar al snel over Beau. Romy laat weten dat ze vindt dat het anders tussen hen voelt, nadat ze samen hebben gewerkt op de Utopia markt. De samenwerking verliep niet helemaal vlekkeloos, aangezien Romy vond dat Beau haar in de steek had gelaten door alleen maar op de foto te gaan met bezoekers. Al snel veranderd het onderwerp al snel in Beau en Johan. Het viertal begrijpt niet dat Johan zich zo heeft gedragen tijdens de markt. Dat Beau dit hem niet kwalijk neemt, vinden ze al helemaal raar. Ze is zo confrontatie vermijdend merkt Billy op. En stelt dat Johan vorige keer dit ook al heeft gedaan maar gelijk werd vergeven door Beau. Ze is gewoon in love reageert Mehmet. Billy knikt en zegt dat ze dit gedrag echt niet had verwacht. Dan ben je gewoon een sukkel in de liefde beaamt Mehmet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *