Romy, Demi en Fay vinden dat Beau zich laat meeslepen op de populariteit van Johan

Romy, Demi en Fay vinden dat Beau zich laat meeslepen op de populariteit van Johan

Demi, Fay en Romy zitten afgelopen avond gezellig in de caravan en bespreken het gevoel van Romy. De dames bespreken hierna het gedrag van Beau en vinden dat zij veel om Johan heen hangt. Eergisteren besloot Johan niet te werken maar dan is zij wel de hele tijd om hem heen zegt Fay tegen Demi en Romy. De dames zijn het volledig met haar eens en vinden dat zij zich laat beïnvloeden door Johan. Ze zijn van mening dat Beau zich laat meeslepen op de populariteit van Johan. Ik vind dat zij beïnvloed wordt door zijn gedrag en daarom neem ik onbewust afstand voegt Romy eraan toe. En legt uit dat zij erg close was met Beau maar doordat ze nu met Johan omgaat dit minder wordt. Toch heeft Beau bij de tweeling aangegeven dat zij nog niet met de wedstrijd bezig is maar dit geloven zij niet. Ik vind niet echt dat zij zichzelf is eindigt Fay het gesprek. Ben jij het met de dames eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *