Senna haalt een grap met Beau uit rondom het kistje

Senna haalt een grap met Beau uit rondom het kistje

Senna is afgelopen avond in de weer geweest met pen en papier en heeft de briefjes van het kistje nagemaakt. Op de briefjes heeft hij willekeurige namen opgeschreven. Aangezien de briefjes in het kistje zijn omgewisseld door Baldr en Johan, zijn de originele briefjes spoorloos. Het kistje was Beau haar project en ze wil de echte briefjes dolgraag terug hebben. Als Senna zijn nep briefjes aan haar laat zien, trapt ze er met open ogen in. Senna besluit weg te rennen van Beau, die een achtervolging in zet. Buiten staan de twee even stil en Senna leest de nep briefjes voor met de namen van de zogenaamde potentiële winnaars. Mag ik ze even zien? Ik wil de geldigheid checken zegt Beau plotseling. Senna trapt in deze manoeuvre en laat de briefjes aan Beau zijn. Zodra ze de kans krijgt grist ze de briefjes uit Senna zijn handen, waarna ze het op het rennen zet. Senna rent achter haan aan maar krijgt haar niet te pakken. Hij geeft het op en besluit languit op de bank uit te rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *