Billy en Ivan maken zich ook zorgen om de drankvoorraad

Billy en Ivan maken zich ook zorgen om de drankvoorraad

Blijkbaar denkt Billy het er zelfde over als Chipp en Romy, want afgelopen avond wil ze Ivan spreken. Ze begint over de bv vergadering, waarin de drankvoorraad is besproken. Ze vindt dat René er makkelijk vanaf is gekomen en wil dat het voortaan beter gecontroleerd wordt. Ivan merkt op dat voor de carnavalsavond Baldr en Senna mee zullen bepalen over de voorraad. Zij willen weer te veel drank inkopen en René te weinig, dus ik hoop dat ze een balans vinden laat hij verder weten. En legt aan Billy uit dat hij aan René heeft laten weten dat het echt niet kan dat er te weinig drank is op een evenement. Billy is het hiermee eens en ze vindt het goed dat René zijn fouten toegaf. Maar dat betekent niet dat het dan mij vertrouwen geeft dat het goed gaat komen legt ze verder uit. En stelt voor om naast Baldr en Senna ook mee te kijken en het in de gaten te houden. Ivan knikt en vindt ook dat dit nodig is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *