Stichting het vergeten kind komt langs in Utopia met een bijzonder verhaal

Stichting het vergeten kind komt langs in Utopia met een bijzonder verhaal

Gisteren was het de dag van het vergeten kind. Daarom was afgelopen avond de algemeen directeur van de stichting Joep, aanwezig die iets komt vertellen over deze stichting. De bewoners worden bij elkaar geroepen en luisteren aandachtig naar de woorden van Joep. Eén dag per jaar vragen we aandacht voor de problematiek begint Joep te vertellen aan de groep die aandachtig luisteren. Dit jaar hebben we het thema buddy gaat hij verder. We raden iedereen aan ook een buddy te worden van iemand en bijvoorbeeld een kopje thee te drinken bij iemand. En legt uit dat kinderen van stichting Het vergeten kind vervelende situaties hebben meegemaakt, waardoor zij geen vertrouwen meer hebben in mensen en daarom een buddy hard nodig is. Een buddy moet je altijd kunnen vertrouwen is de boodschap die wordt overgebracht aan de bewoners. De bewoners lijken onder de indruk en stellen veel vragen. Uiteindelijk besluiten de bewoners een leuke avond hebben met de groep en bedenken ze te gaan zingen met elkaar, onder het mom van het vergeten kind. Er worden sjaals uitgedeeld aan de bewoners waar uiteindelijk een kunstwerk van wordt gemaakt, door de bewoners van Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *